Planka CV – lär av de bästa och kom till intervju. av Monica Renstig

Ett CV är ett säljbrev som tillsammans med det personliga brevet ska ta dig till intervju. PLANKA CV innehåller verkliga cv:n, skrivna på helt nytt sätt, som lett till jobb. Såväl studenter som erfarna hittar bra formuleringar till sitt cv. Cv:na bygger på författarens 20-åriga verksamhet som karriärrådgivare och cv-formulerare. Planka CV hjälper dig att lägga upp ett säljande cv på Linkedin, inventera dina styrkor och även hitta jobben som ej annonseras ut. Få svenskar kan skriva Cv. Och de flesta använder helt fel metod när de ska byta jobb. Istället för att ta saken i egna händer och själv kontakta utvalda arbetsgivare väntar de snällt på att en arbetsgivare ska utlysa en ledig tjänst. Då är chansen bara 8 procent, att arbetsgivaren hittar just dig! Ansökan är dessutom ofta inte tillräckligt säljande, alldeles för lång och matchar för dåligt.
De flesta känner inte till att 70 procent av alla jobb tillhör den dolda arbetsmarknaden – och aldrig någonsin annonseras ut. De flesta vet inte heller att arbetsmarknaden rör sig konstant och att hela 1,7 miljoner svenskar fick ett nytt jobb i fjol. De flesta vet inte att chansen att få ett jobb är 80 procent om du direktkontaktar på rätt sätt och uppåt 90 procent om du lär dig framhäva dina kunskaper och din personlighet i ett cv på rätt sätt.

Köp boken som privatperson direkt i Akademibokhandeln, eller via nätbokhandeln Adlibris eller Bokus. Företag och organisationer kan beställa boken eller föredrag här. Pris 200 kr plus moms och porto.

 

← PreviousNext →